Laatste nieuws

Wat gebeurt er allemaal binnen ons kantoor, in de omgeving en in het algemeen? Wij houden u graag op de hoogte van alle ontwikkelingen op de woningmarkt.

Nieuwe huurwetgeving - overlijden van de huurder

donderdag 7 februari 2019

Wat als je huurder overlijdt? Wat als je als erfgenaam wordt geconfontreerd met een lopende huurovereenkomst?

Meer info...

Nieuwe huurwetgeving - huurwaarborg

dinsdag 5 februari 2019

Is het nu twee maanden of drie maanden huurwaarborg? 

Meer info...

Nieuwe huurwetgeving - huur van korte duur

maandag 4 februari 2019

Sinds 1 januari 2019 is het nieuwe Vlaamse Woninghuurdecreet in voege gegaan. Wij lijsten voor u de belangrijkste wijzigingen op en beginnen met deze die betrekking hebben op de opzeg van de huurovereenkomst van korte duur.

Meer info...

Koning Winter

zaterdag 26 januari 2019

Koning Winter is in het land! Enkele aandachtspunten om uw leegstaande eigendom de winter door te loodsen.

Meer info...

Zalig Kerstfeest!

woensdag 12 december 2018

Juno Vastgoed wenst u een Zalig Kerstfeest en een spetterend eindejaar! We sluiten ons kantoor van 23 december tot en met 2 januari. Vanaf 3 januari staan we opnieuw voor u paraat met nieuw aanbod te koop in Zottegem, Herzele en omgeving! Warme groeten vanwege Annika, Glenn, Eva en Sven

Meer info...

Vergunning voor publiciteit

vrijdag 7 december 2018

Heeft u een vergunning nodig voor het plaatsen van een lichtreclame op uw voorgevel?

Meer info...

Nieuwbouw in Godveerdegem

zaterdag 24 november 2018

Binnenkort start Juno Vastgoed met de verkoop op plan van een nieuwbouwproject gelegen in de Tweekerkenstraat te Godveerdegem. Dit bouwproject omvat een halfopen bebouwing en een gesloten bebouwing.

 

Meer info...

Boost de verkoop van jouw woning!

vrijdag 23 november 2018

De eerste indruk is altijd belangrijk, dus ook bij verkoop van vastgoed. Hoe kan je dit zelf boosten? Dat is heel eenvoudig dankzij onze tips!

Meer info...

Happy Halloween!

dinsdag 30 oktober 2018

Iedereen een leuke Halloween gewenst! Bij Juno Vastgoed muizen we er even van onder en maken de brug van 1 tot 5 november. Vanaf maandag 5 november zijn we allen weer op post! We vliegen er dan direct volop in en lanceren nieuw aanbod te koop in Grotenberge en Herzele. Houd onze site in de gaten voor meer info!

Meer info...

Extra troef: virtuele rondleiding

maandag 23 juli 2018

Vanaf nu kan u onze panden online zowel aan de hand van foto's bekijken als met een 360°rondleiding. Dankzij deze virtuele bezoeken is het mogelijk om online rond te wandelen in de woning en reeds kamer per kamer te bekijken. Een voorbeeld van een virtuele rondleiding door één van onze huurpanden vindt u hier of hier

Meer info...

Gebruik eens een drone!

maandag 23 juli 2018

Bij de verkoop van grote eigendommen kan het gebruik van een drone een grote troef zijn. Zo slaag je erin om het volledige perceel op een aantrekkelijke manier in beeld te brengen. 

Meer info...

Onze nieuwbouwkrant!

maandag 23 juli 2018

Juno Vastgoed heeft een groot aanbod aan nieuwbouw in de regio. We bieden verschillende projecten aan in alle mogelijke bouwfases.

Meer info...

Belastingen op een tweede of verhuurde woning

maandag 23 juli 2018

Indien u slechts één woning bezit en er zelf in woont en afbetaalt dan zal uw aangifte vrij eenvoudig zijn. Er zijn wel nog een groot aantal bijkomende omstandigheden waarbij u de fiscus dient in te lichten over uw woonsituatie.

 

Meer info...

Leegstand in Zottegem

maandag 23 juli 2018

Volgens het gemeentelijk belastingsreglement van Zottegem dat geldig is van 2014 tot 2019 kan er jaarlijks een gemeentelijke heffing gevorderd worden op o.a. woningen opgenomen in het gemeentelijk leegstandsregister. Deze heffing is verschuldigd vanaf het moment dat de betreffende woning in het register is opgenomen en dient binnen twee maanden na verzending van het aanslagbiljet betaald te worden. 

Meer info...

Met vastgoedstyling verkoopt uw huis beter!

dinsdag 21 augustus 2018

De eerste indruk bij de verkoop van een huis is héél belangrijk en daarom wordt steeds meer een beroep gedaan op vastgoedstylisten. Vastgoedstyling bewees zijn nut de afgelopen jaren in verschillende landen en dit dringt nu ook bijna door in België. JUNO Vastgoed doet dit reeds 6 jaar voor zijn klanten!

Meer info

Meerwaardebelasting bij verkoop

donderdag 23 augustus 2018

Stel dat je een tijdje geleden een woning hebt gekocht die je nu opnieuw van de hand zou willen doen. Moet je daar dan meerwaardebelasting op betalen of niet? En hoeveel bedraagt die meerwaardebelasting dan?

Meer info...

Een correct makelaar…

donderdag 23 augustus 2018

Hoe kies je uit de wildgroei aan vastgoedkantoren een correct makelaar uit? Waarop dien je te letten en hoe kan een meerwaarde geboden worden?

Meer info...

EPC-attest: verplicht vanaf start publiciteit!

donderdag 23 augustus 2018

Een EPC-attest is een verplicht document bij de verkoop en verhuur van een woning. Velen weten echter nog niet dat de energiescore al moet gekend zijn vanaf het publiceren van een pand op het internet of in de krant. Wat houdt deze verplichting nu eigenlijk precies in?

Meer info...

Rookmelders - Praktische leidraad voor de verhuurder

donderdag 23 augustus 2018

Recent werd de plaatsing van rookmelders verplicht bij het verhuren van woningen in Vlaanderen. Verhuurders zijn dikwijls op de hoogte van de nieuwe regelgeving maar weten bijvoorbeeld nog niet hoe deze verplichting in de praktijk moet toegepast worden. Vragen als "hoeveel, waar, wie draagt de kosten..." worden hier beantwoord.

Meer info...

Hoe onderhoud je zonnepanelen ?

donderdag 23 augustus 2018

Zonnepanelen moeten regelmatig gereinigd worden omdat ze te maken krijgen met invloeden van de natuur. Voorbeelden hiervan zijn mos, droge bladeren, schade van regen of stuifmeel van bomen. Om ervoor te zorgen dat uw zonnepanelen optimaal werken en de lichtinval niet vermindert door vuil, is het nodig om af en toe de panelen te reinigen.

Meer info...

De 10 meest voorkomende fouten bij het kopen van vastgoed

donderdag 23 augustus 2018

Er komt heel wat kijken bij de aankoop van vastgoed en kopers durven in dit complexe proces wel eens bepaalde elementen uit het oog verliezen. Bij een navraag makelaars werd vastgesteld dat Belgen fouten maken bij aankoop van vastgoed. Fouten die bovendien eenvoudig te vermijden zijn met onderstaande praktische tips.

Meer info...
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu Juno Vastgoed