U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.
Banner lente

Wat kan Vastgoed Juno voor u betekenen?

Verkoop

Hoe onderscheiden wij ons van de andere vastgoedkantoren?
Alle panden worden gefotografeerd door een beroepsfotograaf, de eerste indruk van uw woning maakt u maar 1 keer! Leegstaande panden bemeubelen we met kartonnen meubelen, welke een heel mooi resultaat geeft met de professionele fotografie. Eigenaars zijn voortdurend op de hoogte van alle acties omtrent hun pand dankzij onze eigenaarslogin. Alle panden worden gepubliceerd in extra large op Immoweb, naast de vele andere sites. Daarnaast trachten we onze panden ook aan te bieden met 360° rondleidingen, waardoor een kandidaat - koper virtueel kan rondlopen in de woning. Als erkend CIB-makelaar met een kantoor dat reeds meer dan 15 jaar in Zottegem gevestigd is beschikken we over een hoop ervaring! Verder is er inbegrepen in onze dienstverlening:

  • Volledige samenstelling dossier (kadastrale leggers, bodemattesten, watertoets, stedenbouwkundige inlichtingen, keuring electriciteit - stookolietank, EPC,...)
  • Grote aandacht voor de presentatie van de woning: tips bij bewoonde panden, bemeubeling bij leegstaande panden én professionele vastgoedfotografie
  • Publicatie in extra large op Immoweb, aanspreken eigen klantenbestand, publicatie Junovastgoed.be en talrijke andere sites
  • Elke bezoeker ontvangt reeds bij het bezoek alle beschikbare info
  • Samenwerking met de notaris van uw keuze, overname van de meterstanden en aanwezigheid bij notariële akte
Benieuwd hoe andere klanten over ons denken? Lees hier onze reviews.

Presentatie van uw woning

Wat?

Wij geloven in de optimale presentatie van je huis. Investeren in een huis dat je verkoopt? Dit lijkt absurd, maar de ervaring leert ons het tegendeel. Elke vastgoedmakelaar kan je bevestigen dat huizen die er netjes, nieuw en gezellig uitzien, snel en tegen een goede prijs van eigenaar wisselen. Aan de hand van praktische tips toont een goede verkoopstylist hoe je met zo min mogelijk geld een zo groot mogelijke meerwaarde kunt geven aan je vastgoed. 

Hoe?

Bij sommige woningen worden er tips gegeven om bijvoorbeeld bepaalde meubelen te herschikken of het (tijdelijk) opbergen van bepaalde persoonlijke spullen. Leegstaande woningen gaan we bemeubelen om van het huis een "thuis" te maken. Dit zorgt voor een wauw effect gecombineerd met de professionele foto's van de woning, waarop ten slotte de eerste indruk van de koper gebaseerd wordt. 

Exclusief vastgoed

Wenst u een exclusieve eigendom te verkopen? Bij Juno Vastgoed bieden we u net dat tikkeltje meer om uw unieke woonst in de kijker te zetten.

Samen gaan we op zoek naar de ideale manier om uw pand te belichten op de vastgoedmarkt. We schakelen een versnelling hoger en bekijken dronefotografie, op maat gemaakte video, eigen website voor uw pand en uiteraard ook onze volledige standaardservice bestaande uit professionele fotografie, pand in de kijker op Immoweb, uitgekiende marketingcampagnes met inzet op social media en immosites.

Nieuwsgierig? 

Kennismaking

Wilt u ons graag eens leren kennen? Wij vinden het heel belangrijk om op 1 lijn te zetten met onze verkoper en komen dus met veel plezier langs voor een kennismaking. Het is ook de ideale manier om op persoonlijke wijze onze visie uit te leggen en hoe wij uw vastgoed zullen presenteren. Nieuwsgierig? Laat het ons weten via ons contact formulier

Terug naar boven
Sluit menu Juno Vastgoed