U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Wat kan Vastgoed Juno voor u betekenen?

Verkoop van vastgoed

Hoe onderscheiden wij ons van de andere vastgoedkantoren?
Alle panden worden gefotografeerd door een professionele vastgoedfotograaf, de eerste indruk van uw woning maakt u maar 1 keer! Leegstaande panden (met minimale verwarming) bemeubelen we met kartonnen meubelen, welke een heel mooi resultaat geeft met de vastgoedfotografie. Eigenaars zijn voortdurend op de hoogte van alle acties omtrent hun pand dankzij onze eigenaarslogin. Alle panden worden gepubliceerd in extra large op Immoweb, naast de vele andere sites. Daarnaast trachten we onze panden ook aan te bieden met 360° rondleidingen, waardoor een kandidaat - koper virtueel kan rondlopen in de woning. Wij kunnen u verschillende verkoopsmethodes aanbieden, gaande van het klassieke "werken met een vraagprijs" tot het meer innovatieve "verkoop per opbod". Als erkend CIB-makelaar met een kantoor dat reeds meer dan 10 jaar in Zottegem gevestigd is beschikken we over een hoop ervaring! Verder is er inbegrepen in onze dienstverlening:

 • Correcte en schriftelijke waardebepaling
 • Volledige samenstelling dossier (kadastrale leggers, bodemattesten, watertoets, stedenbouwkundige inlichtingen, keuring electriciteit - stookolietank, EPC,...)
 • Grote aandacht voor de presentatie van de woning: tips bij bewoonde panden, bemeubeling bij leegstaande panden én professionele vastgoedfotografie
 • Publicatie in extra large op Immoweb, aanspreken eigen klantenbestand, publicatie Junovastgoed.be en talrijke andere sites
 • Elke bezoeker ontvangt reeds bij het bezoek alle beschikbare info
 • Samenwerking met de notaris van uw keuze, overname van de meterstanden en aanwezigheid bij notariële akte

Verkoop per opbod

Nieuw onder de zon

Een vernieuwende manier om woningen te verkopen is deze aan te bieden met een lage VANAF-prijs en te verkopen met opbod. Zo wordt de woning aan een aantrekkelijke prijs onder de marktwaarde te koop aangeboden. Er wordt een grote groep potentiële kopers bereikt en er is veel interesse voor de woning. Ieder geïnteresseerde kandidaat kan daarna schriftelijk een bod uitbrengen. Gezien de verkoper vrij is het hoogste bod al dan niet te aanvaarden, is er geen risico dat de woning te goedkoop verkocht wordt. Integendeel, er is een grote kans dat de biedingen de verwachtingen overstijgen!

Het succes van deze verkoopsformule per opbod is gebaseerd op 2 onweerlegbare gegevens:
1/ er zit altijd een koper bij de bezoekers van de eerste maand
2/ kopers zoeken een unieke aankoopkans tussen het grote aanbod

Geen openbare verkoop

Deze verkoop per opbod is géén openbare verkoop en brengt er ook niet de nadelen van mee. Er wordt zoals bij elke ander woning te koop ruimschoots publiciteit gemaakt, bezichtigingen onder begeleiding van de makelaar georganiseerd en bij een aanvaardbaar bod een compromis opgesteld. Bij een openbare verkoop dient een koper de hogere aankoopkosten te dragen (kosten voor het organiseren van de zitdag zijn ten laste van de koper) waardoor kopers hierdoor afgeremd worden. Dit is niet zo bij de verkoop per opbod waarbij enkel de normale aankoopkosten gelden (registratierechten / btw).

Juno Vastgoed - Uw makelaar

Juno Vastgoed biedt u graag deze alternatieve en vernieuwende verkoopwijze aan. Kom vrijblijvend langs op kantoor of stuur ons een mailtje en we geven u hierover graag meer uitleg! De verkoop per opbod kan wanneer gewenst aangevuld worden met tips en advies om uw woning optimaal en verkoopsklaar te presenteren zodat het hoogst mogelijk bod kan verkregen worden. Meer informatie over verkoopstyling vindt u hier .

Interesse?

Heeft u vragen of wenst u bijkomende inlichtingen? Laat het ons weten via ons contact formulier. Wij contacteren u eerstdaags.

Presentatie van uw woning

Wat?

De kunst van verkoopstyling is het zo goed mogelijk presenteren van je huis. Investeren in een huis dat je verkoopt? Dit lijkt absurd, maar de ervaring leert ons het tegendeel. Elke vastgoedmakelaar kan je bevestigen dat huizen die er netjes, nieuw en gezellig uitzien, snel en tegen een goede prijs van eigenaar wisselen. Aan de hand van praktische tips toont een goede verkoopstylist hoe je met zo min mogelijk geld een zo groot mogelijke meerwaarde kunt geven aan je vastgoed. 

Hoe?

Bij sommige woningen worden er tips gegeven om bijvoorbeeld bepaalde meubelen te herschikken of het (tijdelijk) opbergen van bepaalde persoonlijke spullen. Bij leegstaande woningen kunnen deze zelfs bemeubeld worden om van het huis een "thuis" te maken. Dit zorgt voor een groot verschil bij de foto's van de woning, waarop ten slotte de eerste indruk van de koper gebaseerd wordt. 

Uw makelaar - Juno Vastgoed

Bij Juno Vastgoed maakt dit vast onderdeel uit van onze dienstverlening. Voor elke woning die bij ons wordt te koop gesteld, geven we een aantal tips en advies omtrent de specifieke woning. Leegstaande woningen kunnen eveneens bemeubeld worden.

Verhuur van vastgoed

Graag adviseren we u bij het bepalen van de verhuurprijs waarna de publiciteit online kan gestart worden. Via de eigenaarslogin volgt u de verhuur van uw pand van heel dichtbij op. Alle panden worden in extra large formaat op Immoweb gepubliceerd, naast onze eigen site en een aantal andere sites. We contacteren eveneens alle zoekende huurders uit ons klantenbestand en begeleiden elk bezoek persoonlijk. Bij het vinden van een goede kandidaat-huurder checken we eerst de solvabiliteit waarna de huurder aan u wordt voorgesteld. Bij goedkeuring maken we een sluitend huurcontract op en controleren of de huurder de huurwaarborg volstort heeft. Voor de waarborg werken we vooral met Korfine, waardoor een eenvoudige vestiging en afhandeling van de waarborg van 3 maanden mogelijk is. Daarnaast controleren we de aansprakelijkheidsverzekering en eventueel een bewijs van doorlopende opdracht voor de huishuur. Ten slotte verzorgen we de plaatsbeschrijving evenals de registratie van alle documenten. 

Schatting van vastgoed

Een correcte waardebepaling is cruciaal voor een optimale verkoop van uw woning. Vraag daarom zeker ons deskundig advies!

Ons werkgebied

Ons werkgebied is de regio rond Zottegem, Herzele, Sint-Lievens-Houtem, Balegem, Zwalm en Brakel. Werk met een plaatselijke en professionele CIB - makelaar om uw eigendom te verkopen. Hij kent immers zijn werkgebied het best. 

Factoren

Een waardebepaling wordt onder andere gebaseerd op:

 • De ligging van uw onroerend goed
 • De oppervlakte van uw perceel grond
 • Het bouwjaar en de eventuele verbouwjaren van uw eigendom
 • De afwerking en technische aspecten
 • Marktomstandigheden en ontwikkelingen in de regio

Een correcte schatting zorgt voor de hoogst mogelijke realistische verkoopprijs !

Wenst u een afspraak?

Wenst u een afspraak voor een vrijblijvende schatting van uw onroerend goed? Laat het ons weten via ons contact formulier. Wij contacteren u eerstdaags.

Terug naar boven
Sluit menu Juno Vastgoed