U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.
Banner lente

Met vastgoedstyling verkoopt uw huis beter!

Vastgoedstyling of homestaging is héél wat minder ingrijpend dan een totaalrenovatie. Met wat kleine oplapwerken en een doorgedreven vormgeving van het huis kan men een hogere verkoopprijs behalen.

Vaak bepalen kopers in minder dan één minuut of de woning in hun smaak valt of niet. Pas daarna bekijken ze het diepgaander. Een eerste, nette, propere, opgeruimde indruk nalaten is dan ook ontzettend belangrijk voor wie zijn huis wil verkopen!

Wij van JUNO Vastgoed geven u tips om uw huis presentabel te maken. Daardoor gaat de verkoop van onze huizen dikwijls zelf tot vijf keer vlotter zonder afbreuk te doen aan de prijs!

Wat doet een vastgoedstylist?

Dé start voor het stylen van vastgoed is opruimen. Persoonlijke spullen bieden weinig tot geen meerwaarde en worden dus best verwijderd tijdens de bezoeken.
Door een neutrale aankleding en ruimte te creëren bereikt u de grootst mogelijk doelgroep.
De vastgoedstylist van JUNO Vastgoed gaat de pluspunten van de woning benadrukken.
Een bijkomend resultaat hiervan zijn mooie foto's welke op het internet onmiddellijk in het oog springen van potentiële kopers in de overvloed van aanbiedingen!
Een vastgoedstylist denkt zuiver, zonder enige sentimentele waarde, aan het verhogen van het rendement en kan dit dus beter dan uzelf als eigenaar.

Lege ruimte = vijand van de koper

Een lege ruimte is doods en dus de vijand van een verkoper. JUNO Vastgoed kleedt deze ruimtes aan met kartonnen meubelen en tal van accessoires zoals kaarsen, lampen, kussens, etc waardoor er een huiselijke en aangename sfeer gecreeërd wordt.

 

Voor meer inlichtingen, bel Eva van JUNO Vastgoed 0476 92 94 04.

Bron: Home & Trends Magazine

Terug naar boven
Sluit menu Juno Vastgoed