Boost de verkoop van jouw woning!


Eerste indruk

De eerste indruk is altijd belangrijk, dus ook bij verkoop of verhuur van vastgoed. Dit kan je heel eenvoudig zelf boosten!


Eerste werk

Heb je beslist om je huis of appartement te verkopen? Vertrek niet vanuit het standpunt: dat pas ik later nog wel even aan. Ook bij verkoop van huizen of appartementen speelt de eerste indruk een grote rol en die maak je maar 1 keer ;-) 


Instapklaar huis

Neem je tijd om kleine herstellingen eerst onder handen te nemen, meer en meer kopers zoeken een volledig instapklare woning te koop en zijn ook bereid om daar meer voor te betalen. 
Maak je woning gezellig: zorg dat er overal voldoende verlichting is, maak gebruik van sfeerlichtjes en vergeet in de winter de verwarming niet aan te zetten!
Deze en nog veel meer tips vind je in onze brochure (oranje pijltje hieronder), een goede handleiding voor elke huiseigenaar die een zo hoog mogelijke prijs wil bekomen.

U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu Juno Vastgoed