U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.
Banner lente

Nieuwbouw in Godveerdegem

Binnenkort start Juno Vastgoed met de verkoop op plan van een nieuwbouwproject gelegen in de Tweekerkenstraat te Godveerdegem. Dit bouwproject van architect Ivan Michiels omvat een halfopen bebouwing en een gesloten bebouwing te koop, vlakbij het centrum van Zottegem. Er zijn verschillende mogelijkheden om deze nieuwbouw aan te kopen: wind-en waterdicht (casco), volledig afgewerkt of afwerking volgens wens van de koper.


Gesloten bebouwing

Deze hedendaagse gesloten bebouwing bevindt zich op een oppervlakte van 216m² en heeft een bewoonbare oppervlakte van 204m² (inclusief zolder). Er zijn drie ruime slaapkamers, een inpandige garage en natuurlijk alle nieuwbouwcomfort!


Halfopen bebouwing

Deze driegevelwoning beschikt over een grondoppervlakte van 331m² met een bewoonbare oppervlakte van 186m² (inclusief zolder). Er zijn eveneens drie grote slaapkamers, een heel aangename leefruimte met bureauhoek. 


Interesse?

Wens je op de hoogte gehouden te worden zodra de verkoop van dit project start? Schrijf je dan hier in en vermeld bij Opmerkingen: Project Tweekerkenstraat.

Terug naar boven
Sluit menu Juno Vastgoed