U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.
Banner lente

Appartementen in centrum Zottegem


BEN- appartementen

In najaar 2019 wordt de bouw opgestart van een exclusief project van 26 appartementen in het centrum en vlakbij het station en het ziekenhuis van Zottegem. Dit nieuwbouwproject zal voldoen aan de criteria van Bijna EnergieNeutrale woningen. Deze appartementen zullen héél weinig energie verbruiken voor verwarming, koeling, ventilatie en warm water. Dit is een superslimme keuze!
Wie vandaag al investeert in een BEN woning wordt daarvoor beloond met korting op de onroerende voorheffing en bij sommige banken een extra voordelig BEN krediet!

 

Project

Het project zal opgedeeld worden in II fasen, waarbij er in najaar 2019 gestart wordt met fase I bestaande uit 8 appartementen gelegen aan het Heilig Hartplein. In een tweede fase wordt de bouw opgestart van 18 appartementen gelegen aan de Bevegemkouter. Deze appartementen worden volledig volgens uw keuzes afgewerkt volgens budgetten vooropgesteld in het lastenboek. 

 

Virtuele voorstelling

Klik op een verdieping / appartement voor een virtuele voorstelling en grondplannen. Contacteer ons vrijblijvend voor meer info over dit project.
Terug naar boven
Sluit menu Juno Vastgoed