Appartementen in centrum Zottegem


BEN- appartementen

In najaar 2019 wordt de bouw opgestart van een exclusief project van 26 appartementen in het centrum en vlakbij het station en het ziekenhuis van Zottegem. Dit nieuwbouwproject zal voldoen aan de criteria van Bijna EnergieNeutrale woningen. Deze appartementen zullen héél weinig energie verbruiken voor verwarming, koeling, ventilatie en warm water. Dit is een superslimme keuze!
Wie vandaag al investeert in een BEN woning wordt daarvoor beloond met korting op de onroerende voorheffing en bij sommige banken een extra voordelig BEN krediet!

 

Project

Het project zal opgedeeld worden in II fasen, waarbij er in najaar 2019 gestart wordt met fase I bestaande uit 8 appartementen gelegen aan het Heilig Hartplein. In een tweede fase wordt de bouw opgestart van 18 appartementen gelegen aan de Bevegemkouter. Deze appartementen worden volledig volgens uw keuzes afgewerkt volgens budgetten vooropgesteld in het lastenboek. 


Verkoop

De verkoop op plan start reeds in juni 2019. Kom langs op een 1 van onze infodagen waarbij we graag het volledige project aan u voorstellen!
Schrijf u hier in voor uw persoonlijke uitnodiging voor onze infodagen!

U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu Juno Vastgoed