U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

9620 Zottegem

Omschrijving

Nieuwe commerciële winkelruimte te Zottegem beschikbaar vanaf 2024!

In het hart van Zottegem wordt momenteel een nieuwe commerciële winkel gebouwd die in 2024 haar deuren zal openen. De winkelruimte is gelegen op een gunstige locatie, in een drukbezocht winkelgebied met veel passanten. Het pand wordt gebouwd met hoogwaardige materialen en zal voldoen aan de nieuwste bouwvoorschriften.

De nieuwe winkelruimte biedt tal van mogelijkheden voor ondernemers die op zoek zijn naar een commerciële ruimte om hun zaak te vestigen. Met een oppervlakte van meer dan 500 vierkante meter is er voldoende ruimte voor een groot assortiment aan producten en diensten. De grote etalages zorgen voor een maximale visibiliteit en trekken zo de aandacht van voorbijgangers.

Bovendien is de winkelruimte uitgerust met alle nodige faciliteiten om het de klanten zo aangenaam mogelijk te maken. Er is voldoende parkeergelegenheid in de buurt en ook het openbaar vervoer stopt vlakbij. Het pand is bovendien rolstoeltoegankelijk en beschikt over een ruime ingang.

Kortom, deze nieuwe winkelruimte in Zottegem biedt heel wat potentieel voor ondernemers die op zoek zijn naar een commerciële ruimte op een toplocatie. Met haar moderne uitstraling en uitstekende ligging is deze nieuwbouw een echte aanrader voor wie op zoek is naar een succesvolle zaak.


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu Juno Vastgoed