U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Steun samen met ons de HoReCa en win een etentje!


Onze horeca moet een maand sluiten en samen kunnen we ons (bak)steentje bijdragen. Bakstenen en een vastgoedkantoor gaan goed samen ,-) zodus willen we gedurende een maand mee onze schouders onder de horeca zetten. Helpen jullie mee?


Wat?

We delen gedurende 1 maand elke week 5 waardebons van €50 uit om op kosten van Juno Vastgoed bij één van onze lokale restaurants af te halen of later gezellig te gaan eten. Natuurlijk moeten jullie in ruil wel iets doen ;-)
 

Hoe?

Post een leuke foto van jezelf / je partner / je huisdier ;-) met een mondmasker van Juno Vastgoed op je Facebook tijdlijn of Instagram en tag zowel Juno Vastgoed als het restaurant in kwestie. Post het bericht op je tijdlijn (eigen profiel) en tag door te typen: @naambedrijf. Vergeet het doelpubliek van de foto niet op openbaar te zetten! Op zaterdagnamiddag worden de 5 winnaars van de week bekend gemaakt.


Welke resto's?

Week 1: Bistro Vink van maandag 19/10 tot en met vrijdag 23/10. 

Week 2: La Casita van maandag 26/10 tot en met vrijdag 30/10.

Week 3: 't Pachthuis van maandag 02/11 tot en met vrijdag 13/11 

Week 4: Bistro Laan Ya Mo van maandag 16/11 tot en met vrijdag 20/11 Belangrijk: tag zowel @junovastgoed als @Bistro Laan Ya Mo én plaats de foto (openbaar) op je tijdlijn van Facebook

Nog geen mondmasker van Juno Vastgoed? Haal vrijblijvend je exemplaar op in ons kantoor: Heldenlaan 79 bus 1 te Zottegem of bij het deelnemend restaurant!

Uiteraard krijgt iedereen een kans en kan je slechts 1 waardebon winnen / persoon. 

Terug naar boven
Sluit menu Juno Vastgoed