U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Covid-19

 

Kantoren zijn dan wel gesloten, maar wij werken verder

Door de omstandigheden is het op heden verboden om een plaatsbezoek aan een woning te koop of te huur uit te voeren. Toch blijven onze medewerkers achter de schermen wél aan het werk, waardoor wij jou, ongeacht de maatregelen, nog steeds een maximale dienstverlening kunnen garanderen! Dit houdt in dat onze medewerkers jullie vastgoeddossiers en -vragen telefonisch, via videogesprek of per mail verder zullen behandelen en beantwoorden.

 

Woningen bezichtigen blijft mogelijk, weliswaar digitaal

Fysieke bezoeken mogen, volgens de opgelegde maatregelen van de overheid en de richtlijnen van CIB-Vlaanderen, voorlopig niet meer doorgaan. Als vooruitstrevend digitaal bedrijf willen we jou evenwel de nodige innovatieve oplossingen aanbieden om al onze klanten van dienst te blijven, zodat jij toch het vastgoed van je dromen kan raadplegen gedurende de Corona maatregelen.
Zo kunnen bijna al onze panden virtueel bezocht worden via onze 360°-tours, waardoor je vanop afstand al een eerste goed beeld van de woning krijgt. Daarnaast is er bij vele panden ook een videootje van de woning beschikbaar. Vraag verder gerust jouw individuele videovergadering aan om details van onze panden of nieuwbouwprojecten te overlopen. Contacteer ons voor al deze mogelijkheden.

 

Vraag je digitale schatting aan

Ook wie een vrijblijvende professionele waardebepaling van zijn / haar eigendom wenst, kan nog steeds bij ons terecht tijdens de Corona maatregelen. Dit gebeurt dan digitaal waarbij je enkel een internetverbinding en een computer, tablet of smartphone met camera nodig hebt! Interessant toch? Jouw digitale schatting kan je hier aanvragen.

 

Terug naar boven
Sluit menu Juno Vastgoed