Juno Vastgoed staat voor...

Jong en Dynamisch

Wij zijn een team van jonge dertigers, met reeds tien jaar ervaring in de vastgoedsector, dat zich voortdurend bijschoolt. Zowel traditionele als innovatieve verkoopsmethodes met gebruik van social media hebben voor ons geen geheimen. Wij kunnen u verschillende verkoopsmethodes aanbieden, gaande van het klassieke "werken met een vraagprijs" tot het meer innovatieve "verkoop per opbod".

Uw woning is onze zorg

Elke woning is uniek en vraagt een aanpak op maat.  Bij de opstart van de verkoop starten we met tips om uw woning verkoopsklaar te presenteren. Bij een leegstaande woning kunnen wij deze bemeubelen om zo de verkoop ervan te bevorderen. Daarnaast ontvangt elke bezoeker aan uw woning een volledig samengesteld verkoopsdossier tijdens het bezoek, zodat iedereen onmiddellijk optimaal geïnformeerd is.

Onze kennis is uw troef

Ieder lid van ons team heeft een volwaardige vastgoedopleiding gevolgd en spreekt dus met kennis van zaken. Zowel Eva als Sven beschikken over een erkenning van het Beroepsinstituut van Vastgoedmakelaars. Wij hebben een stevige juridische achtergrond, een sterke bouwtechnische kennis en kennen ons eigen streek door en door. Daarnaast is Sven een erkend energiedeskundige type A en projectontwikkelaar zodat hij een potentiële koper met raad en daad kan bijstaan. Aanvullend is Eva een erkend verkoopstyliste en weet zij een woning optimaal te presenteren. Daarnaast zijn we een van de enige makelaars uit de regio aangesloten bij het CIB, het kwaliteitslabel onder de vastgoedmakelaars. "Een CIB-makelaar is een goed opgeleide en uitstekend geïnformeerde beroepsbeoefenaar, die op de hoogte blijft van de evoluties op de markt en die zich permanent bijschoolt."