Bij Juno Vastgoed kan u terecht voor...

Verkoop van vastgoed

Na het opmaken van een correcte en schriftelijke waardebepaling zorgen wij gratis voor een volledig samengesteld dossier (EPC, bodemattest, elektriciteitskeuring, kadastrale legger, stedenbouwkundige inlichtingen, keuring mazouttank, watertoets...). We geven u tips voor het verkoopsklaar presenteren van uw woning en maken een mooie fotoreportage. Daarna brengen we onze zoekende klanten op de hoogte van een nieuwe woning te koop en publiceren we uw woning op verschillende websites en in de schriftelijke pers. Uiteraard worden alle bezoeken door ons begeleid waarbij bezoekers schriftelijke informatie over de woning meenemen naar huis. Bij verkoop stellen wij een waterdichte compromis op, steeds in samenspraak met zowel de notaris van de koper als de verkoper. Als erkend CIB-makelaar werken we perfect samen met de notaris van uw keuze. We overhandigen uw notaris het volledige verkoopsdossier met alle benodigde documentatie, waardoor de akte dikwijls sneller kan verleden worden. Zodra de aktedatum nadert, nemen we de meterstanden op, lezen we voor u de ontwerptekst van de notarïele akte na en begeleiden we u steeds bij de notaris.

Verhuur van vastgoed

Graag adviseren we u bij het bepalen van de verhuurprijs waarna de publiciteit online kan gestart worden. We contacteren eveneens alle zoekende huurders uit ons klantenbestand en begeleiden elk bezoek persoonlijk. Bij het vinden van een goede kandidaat-huurder checken we eerst de solvabiliteit waarna de huurder aan u wordt voorgesteld. Bij goedkeuring maken we een sluitend huurcontract op en controleren of de huurder de huurwaarborg volstort heeft en een aansprakelijkheidsverzekering aangegaan heeft. Ten slotte verzorgen we de plaatsbeschrijving evenals de registratie van alle documenten. 

Energie Prestatie Certificaten (EPC)

Bij de verkoop of verhuur van een woning is een EPC-certificaat verplicht. Als erkend energiedeskundige type A verzorgt Sven deze certificaten voor woningen gelegen in Zottegem, Herzele of Brakel tegen een goede prijs.