Bij Juno Vastgoed kan u terecht voor...

Verkoop van vastgoed

Hoe onderscheiden wij ons van de andere vastgoedkantoren?
Alle panden worden gefotografeerd door een professionele vastgoedfotograaf, de eerste indruk van uw woning maakt u maar 1 keer! Leegstaande panden (met minimale verwarming) bemeubelen we met kartonnen meubelen, welke een heel mooi resultaat geeft met de vastgoedfotografie. Eigenaars zijn voortdurend op de hoogte van alle acties omtrent hun pand dankzij onze eigenaarslogin. Alle panden worden gepubliceerd in extra large op Immoweb, naast de vele andere sites. Daarnaast trachten we onze panden ook aan te bieden met 360° rondleidingen, waardoor een kandidaat - koper virtueel kan rondlopen in de woning. Wij kunnen u verschillende verkoopsmethodes aanbieden, gaande van het klassieke "werken met een vraagprijs" tot het meer innovatieve "verkoop per opbod". Als erkend CIB-makelaar met een kantoor dat reeds meer dan 10 jaar in Zottegem gevestigd is beschikken we over een hoop ervaring! Verder is er inbegrepen in onze dienstverlening:

- Correcte en schriftelijke waardebepaling

- Volledige samenstelling dossier (kadastrale leggers, bodemattesten, watertoets, stedenbouwkundige inlichtingen, keuring electriciteit - stookolietank, EPC,...)

- Grote aandacht voor de presentatie van de woning: tips bij bewoonde panden, bemeubeling met kartonnen meubelen bij leegstaande panden én professionele vastgoedfotografie

- Publicatie in extra large op Immoweb, aanspreken eigen klantenbestand, publicatie Junovastgoed.be en talrijke andere sites

- Elke bezoeker ontvangt reeds bij het bezoek alle beschikbare info op papier

- Samenwerking met de notaris van uw keuze, overname van de meterstanden en aanwezigheid bij notariële akte

Verhuur van vastgoed

Graag adviseren we u bij het bepalen van de verhuurprijs waarna de publiciteit online kan gestart worden. Via de eigenaarslogin volgt u de verhuur van uw pand van heel dichtbij op. Alle panden worden in extra large formaat op Immoweb gepubliceerd, naast onze eigen site en een aantal andere sites. We contacteren eveneens alle zoekende huurders uit ons klantenbestand en begeleiden elk bezoek persoonlijk. Bij het vinden van een goede kandidaat-huurder checken we eerst de solvabiliteit waarna de huurder aan u wordt voorgesteld. Bij goedkeuring maken we een sluitend huurcontract op en controleren of de huurder de huurwaarborg volstort heeft. Voor de waarborg werken we vooral met Korfine, waardoor een waarborg van 3 maanden mogelijk is in plaats van 2 maanden. Daarnaast controleren we de aansprakelijkheidsverzekering en eventueel een bewijs van doorlopende opdracht voor de huishuur. Ten slotte verzorgen we de plaatsbeschrijving evenals de registratie van alle documenten. 

Bekijk hier onze manier van werken!