Wat?

De kunst van verkoopstyling is het zo goed mogelijk presenteren van je huis. Investeren in een huis dat je verkoopt? Dit lijkt absurd, maar de ervaring leert ons het tegendeel. Elke vastgoedmakelaar kan je bevestigen dat huizen die er netjes, nieuw en gezellig uitzien, snel en tegen een goede prijs van eigenaar wisselen. Aan de hand van praktische tips toont een goede verkoopstylist hoe je met zo min mogelijk geld een zo groot mogelijke meerwaarde kunt geven aan je vastgoed. 

Hoe?

Bij sommige woningen worden er tips gegeven om bijvoorbeeld bepaalde meubelen te herschikken of het (tijdelijk) opbergen van bepaalde persoonlijke spullen. Bij leegstaande woningen kunnen deze zelfs bemeubeld worden om van het huis een "thuis" te maken. Dit zorgt voor een groot verschil bij de foto's van de woning, waarop ten slotte de eerste indruk van de koper gebaseerd wordt. 

Uw makelaar - Juno Vastgoed

Bij Juno Vastgoed maakt dit vast onderdeel uit van onze dienstverlening. Voor elke woning die bij ons wordt te koop gesteld, geven we een aantal tips en advies omtrent de specifieke woning. Leegstaande woningen kunnen eveneens bemeubeld worden (op aanvraag).

Voorbeelden

Vóór - Project Velzeke

Bij dit project werd een leegstaande woning gelegen te Velzeke te koop gesteld. De heel ruime living oogt leegstaand minder aantrekkelijk. 

Na - Project Velzeke

Dezelfde living die heel wat aangenamer oogt dankzij het plaatsen van enkele kartonnen tafels en zitjes, een salon en zelfs een tv in karton. Hiervoor is er gebruik gemaakt van de kartonnen meubelen van Cubiqz aangekleed met enkele accessoires.

Voor - Te verkopen appartement

Een volledig instapklaar appartement van een recent bouwjaar wordt te koop gesteld. Het appartement is reeds bemeubeld dus hiervoor hoeft geen oplossing gezocht te worden. 

 

Na - te verkopen appartement

Met slechts enkele accessoires, een goede belichting en een professioneel fototoestel lijkt het wel een slaapkamer uit een luxehotel. Slechts een kleine moeite voor een schitterend resultaat! Deze accessoires voor de slaapkamer worden gratis bij een bewoonde woning uitgeleend.

Wenst u meer info?

Wenst u graag meer info over het verkoopsklaar presenteren van uw woning? Vul uw gegevens in en wij contacteren u zo snel mogelijk.