Helaas, dit pand is verkocht

9620 Grotenberge

Nieuwbouw appartement te koop in Zottegem met groot terras!

Lichtrijke nieuwbouw met terras! Het project gelegen in de Grotstraat 22 bestaat uit 9 luxeappartementen en 1 penthouse. Dit moderne nieuwbouwappartement bevindt zich op de tweede verdieping van residentie Noma in de Grotstraat 20-22 te Grotenberge.
Er is een héél lichtrijke leefruimte met groot raam naar een mooi terras. Grenzend aan de keukenruimte is een praktische ruime berging. Er zijn twee slaapkamers, een ruime badkamer, een afzonderlijk toilet en een ruime kelderberging.
In de residentie is ook mogelijkheid tot aankoop van een autostaanplaats. Op dit moment zijn de pleisterwerken in uitvoering, het project zal verder afgewerkt worden met de meest duurzame en kwalitatieve materialen zoals VLOERverwarming, Cotto d'est natuursteenvloeren, granieten keuken werkbladen, afgewerkte binnendeuren, ... Oplevering is op vrij korte termijn mogelijk. Ook ideaal als investering.
Meer info, bel Sven 0495 20 59 99.

Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu Juno Vastgoed